Het unieke kruisje

30% van de vrouwen vanaf 30 jaar heeft in meer of mindere mate last van ongewenst urineverlies. Hoewel iemand met licht urineverlies dus geen uitzondering vormt, kan dit wel erg belemmerend zijn en het zelfvertrouwen ondermijnen. Veel vrouwen dragen vanuit onzekerheid of uit voorzorg altijd een inlegkruisje of verbandje. Onnodig. 

Het charmante alternatief is het geïntegreerd uitwasbaar ('onzichtbaar') kruisje in iedere Swaens bamboo underwear. 

Ook mannen kunnen last hebben van urine incontinentie, bijvoorbeeld na een prostaatoperatie. Dit is in de meeste gevallen tijdelijk, vaak helpt bekkenbodemfysiotherapie. Swaens kan ook uitkomst bieden bij stressincontinentie, urineverlies na de bevalling, overmatige afscheiding, bij menstruatie of ter vervanging van (wasbaar) maandverband

Het kruisje

Aan de Swaens slipjes en boxers is het vrijwel niet te zien, maar alle modellen zijn voorzien van een uniek kruisje met drie laagjes van verschillend materiaal.  Deze laagjes hebben elk een kenmerkende en onmisbare eigenschap en de combinatie is samengesteld op basis van ervaringskennis en uitgebreid testen. De broekjes zijn geschikt tot een vochtopname van 50 ml.

 

1) BAMBOEFLEECE-weefsel. Fleece heeft als eigenschap dat het vocht wel wordt doorgelaten maar niet terug kan, waardoor het kruisje droog blijft voelen. Naast vocht worden ook geurtjes door deze laag geweerd.

2) BAMBOEBADSTOF-weefsel. Bamboetextiel absorbeert meer vocht dan katoen en de badstofstructuur draagt zorg voor een nog grotere vochtopname.

3) PU houdt het vocht tegen zodat doorlekken voorkomen wordt. Onder het laagje van bamboebadstof is een niet voelbaar flinterdun en vochtkerend membraantje.

De bamboelagen bestaan voor 67% uit bamboeviscose, 27% katoen en 6% lycra. 

 
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »